Monday, May 4, 2009

Atomsko vrijeme za kraj kampa!

Kako to obično biva, nakon kiše uvijek dolazi sunce pa nas je za predzadnji dan kampa dragi Bogo nagradio atomskim vremenom. Nažalost, većina je ekipe već na putu kući, ostaše samo domaćini i kolega Franc koji je trenutno negdje na nebu i uživa pod gljivama.
Kako bi dovršio priču od početka kampa (subota 25.4.2009. i prelet Zagreb-Osijek), Bakliža je u svom piratu odlučio iskoristiti dan te se kući vratiti isto kao što je i došao samo u obrnutom smjeru. Zadnje javljanje od prije sat vremena bijaše prema Našicama na 1400 metara, a baze su još daleko gore. Sretno mu bilo, a o ishodu ćemo pisati večeras!

IZVANREDNE VIJESTI:
Bakliža se javlja telefonom, sigurno se prizemljio vanterenski pored jedne farme između Čađavice i Suhe Mlake, stotinjak kilometara zapadno od Čepina. Bez obzira na ishod, još jednom mu čestitamo uz želje da nam nagodinu iz Zagreba dođe na isti način kao i 25.4.!
ŽIVIO!

ZADNJE JAVLJANJE (20:30h):
Bakliža je sretno pospremio jedrilicu i čeka ženu da ga pokupi autom. Sutra će prikolicom po pticu.
Franc je zajedrio pod bazama na 2200. Nad ovim područjem nije bilo nekih većih Cb-a, samo lokalni pljuskovi kakve i volimo za jedrenja, no i ti su se brzo rasplinuli pa su do navečer na obzorju ostali samo najljepši primjerci kumulusa. Odvozio je kojih 150km no zahvaljujući pehu sa bluetooth gps-om i pda uređajem, let nije do kraja snimljen, samo prvih pola sata.
Prognoza za sutra, zadnji dan Slanina kupa 2009, također je povoljna pa će domaćini pokušati nadoknaditi one tmurne dane iz sredine prošlog tjedna...

No comments:

Post a Comment